Vakantielezen in de bibliotheek

Je kent Vakantielezen misschien al van school. Maar wist je dat er ook een Vakantielezen in de bibliotheek is? Van 15 juli t/m 25 augustus gaan we op reis in de bibliotheek! Elke week ga je in de bibliotheek op reis naar een nieuwe bestemming. Duik mee naar een magische onderwaterwereld of maak een reis door de tijd naar ridders en draken. Wil jij ook mee op reis? Laat je inschrijven bij de balie en ontvang je eigen paspoort.

Tem je eigen beest

Gevaarlijke tijgers, olifanten met enorme slurfen en giraffen met een nek langer dan je eigen lichaam. De safari zit vol met de mooiste dieren die de wereld heeft. Van 12 t/m 18 augustus gaan we in de bibliotheek op jacht naar al deze beesten. Kom de hele week langs om bijvoorbeeld te veranderen in je favoriete dier, of kom op de datum hieronder langs om je eigen lichtgevende beest te maken.