De bibliotheken hebben groen licht gekregen om te heropenen binnen de geldende regels. Klik hier voor meer informatie op de corona-pagina.

LET OP: klanten van Bibliotheek Dwingeloo kunnen alleen boeken reserveren via de website van Bibliotheek Diever. Lees meer

BiebFabriek: Green Screen (Beilen)

De BiebFabriek is dé plek voor jou om aan de slag gaan met digitale vaardigheden en techniek. Hier leer je in verschillende activiteiten onder andere over programmeren, hoe je een zaklamp maakt en hoe jouw eigen kunstrobot een echte Picasso kan maken.

Tijdens de workshop Green Screen leer je alles over deze magische doeken. Hoe spring je uit een doos die niet bestaat? En kan je zonder ruimtepak op de maan lopen? We leren je alles wat je nodig hebt om de coolste foto's en video's te maken!

Details cursus

Startdatum 08-10-2019 15:00
Einddatum 08-10-2019 16:30
Registration Start Date 18-06-2019